pilavlara sebze katmayi seviyorum:)
bugun bulguru neli yapsam diye cok dusundum
ve havuclar gozume ilisti...
MALZEMELER
- 2 su bardagi pilavlik bulgur
- 3 su bardagi sicak su
- 1 buyuk sogan
- 2 orta boy havuc
- 1 yemek kasigi tereyag
- 1 yemek kasigi domates salca
- 1\2 yemek kasigi biber salcasi
- 1 tatli kasigi tuz
havuclari rendeleyip kavrulan soganlarla kavurmaya devam edin.
salcalari ekleyip 5 dk daha cevirin ve bulguru ilave edin.
3 bardak sicak suyu tencereye dokup tuzunuda ekleyip kisik ateste pismeye birakin.
suyunu cekince altini kapatin ama kapagini ortalama 20 dk kadar acmayinki
guzelce demlensin:)
afiyet olsun...
Ellerine sağlık canım,aylar önce bu soruyu ben de sordum kendime :) ve gözüme soğan ilişti :)
YanıtlaSilO gün bugündür ille de soğan ekliyorum,ekstra sebzeler de çok yakışıyor..
Afiyet şifa olsun...
sevgilerimle.
eline sağlık.çok değişik ve de güzel olmuş.
YanıtlaSilBulgur ve havuç birarada .Ne de güzel olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilHola .. me encantan tus recetas y tu blog ... te invito al mio . Saludos desde ESPAÑA . MARIMI
YanıtlaSil